Sign In

Elektroniikkatuotteiden pakkaustestaus

 

​Tuotteeseen kohdistuu sen kuljetuksen ja varastoinnin aikana ilmastollisia sekä mekaanisia rasituksia. Niiden vaikutuksia pakattuun tuotteeseen voidaan arvioida erilaisilla lämpö-, kosteus- ja korroosiotesteillä sekä tärinä- ja iskutesteillä.


Pitkäaikainen kokemuksemme​ ja monipuoliset testausvalmiutemme tarjoavat ratkaisuja erilaisiin kuljetusolosuhteisiin ja tuotteen pakkaussuunnitteluun. Pakkaustestauksia varten testauslaboratoriomme on akkreditoitu ja sen pätevyysalueeseen kuuluvat kattavasti eri standardien mukaiset testausmenetelmät.

Testauksen asiantuntijapalvelut

Autamme asiakkaitamme jo tuotekehitysvaiheessa ja yhdessä selvitämme, millaisia rasituksia tuote joutuu kokemaan elinkaarensa aikana.

  • Ympäristöolosuhderasitusten määrittely eri kuljetusolosuhteisiin
  • Testausvaatimusten määrittely
  • Testausohjelmien suunnittelu
 
​Pakkauksen ilmastollinen tes​taus
Pakattu tuote altistuu kuljetuksen ja varastoinnin aikana erilaisille ilmastollisille olosuhteille ja niiden vaikutusta tuotteeseen sekä pakkauksen suojausominaisuuksia voidaan arvioida lämpö-, lämpövaihtelu- ja kosteustesteillä sekä sadetesteillä. 

Testien aikana seuraamme esim. lämpötilan ja suhteellisen kosteuden muutoksia pakkauksen sisällä. Saatujen mittaustulosten perusteella arvioimme pakkauksen suojausominaisuuksia.

​Pakkauksen tärinätestaus​ ja iskutestaus  

Kuljetuksen aikana tuotteeseen kohdistuu yleensä pahimmat mekaaniset rasitukset, joten kuljetuspakkauksen suunnittelussa on huomioitava mahdollisista pudotuksista aiheutuvat iskut sekä kuljetusalustoista välittyvät tärinät. 

Simuloimme testilaitteilla eri kuljetusvälineistä johtuvia mekaanisia rasituksia ja samalla mittaamme pakkauksen vaimennusominaisuuksia sekä tuotteeseen kohdistuvia kiihtyvyyksiä.

Kuljetuspakkauksen testaus täristimellä

 


​ ​Kuljetuspakkauksen vesitiiveyden testaus​

 

Kuljetuspakkauksen kestävyyden testaus pudotuskokeella

 


OTA YHTEYTTÄ

PL 47, 02151 Espoo
Puh. vaihde 020 722 111
Avoinna arkisin 8.00 - 16.30
Faksi 020 722 7001
Yhteydenottolomake

ASIAKASPALVELU

info@vtt.fi
Puh. 020 722 7070
Faksi 020 722 7001
Avoinna 9.00 - 11.00 ja
12.00 - 15.00