Sign In

Uusi sammutushalli tarjoaa monipuoliset palotestausmahdollisuudet

26.9.2011

​VTT Expert Services Oy ottaa käyttöön uudet palotestaustilat. Uudistettu sammutushalli lisää ja monipuolistaa testausmahdollisuuksia.

Ympäristöystävällistä ja turvallista testausta

Sammutushalliin rakennetaan jatkossa entistä korkeampia ja tilavuudeltaan suurempia testitiloja. Sähkönsaanti on parantunut, mikä mahdollistaa asiakkaiden pumppujen käytön jopa ilman erillistä generaattoria. Uudet savunpuhdistus- ja vedenpuhdistusjärjestelmät tehostavat kokeissa syntyvän kaasun ja jäteveden puhdistusta. Testaaminen on entistä ympäristöystävällisempää.

Myös hallin kokeiden aikainen turvallisuus on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Katossa kulkee kaksi pitkittäissuuntaista liukukiskoa, joissa liukuu turvaköysikela. Hallissa työskennellään turvallisesti vaativissakin tehtävissä, jopa testirakennelmien katolla. Ohjaamo on uusittu ja samalla ohjausten hallinta on keskitetty ohjaamoon.

Menetelmätestausta ja räätälöityjä kokeita avaimet käteen -periaatteella

Testipalveluihimme kuuluvat sammutusjärjestelmien testauksessa useat menetelmät. Tiettyjen IMO, FM, UL ja VdS -menetelmien mukaisista testeistä on jo laaja kokemus. Teemme testejä myös täysin uusien menetelmien mukaan, räätälöimme kokeita ja teemme menetelmäkehitystä asiakkaidemme tarpeisiin.

Tehokkaan hyödyn testauksesta saat käyttämällä ns. avaimet käteen palveluja tai järjestelmän optimointipalvelua. Yksinkertaisimmillaan voit lähettää meille sammutusjärjestelmäsi suuttimet. Testaamme järjestelmäsi suorituskyvyn toiveidesi mukaisesti haluamasi sovelluskohteen edellyttämin menetelmin.

Testausta putkista savupiippuihin

Erikoistuotteiden palotestaus auttaa kun haluat tietää palonkeston, lämpötiloja käytön tai palotilanteen aikana tuotteelle, jonka vaatimukset eivät ole tiedossa tai tuote ei sovellu olemassa oleviin määräyksiin ja testistandardeihin. Kehitämme tuotteellesi testin tai sovellamme olemassa olevia menetelmiä. Testaamme mm. muovi- ja metalliputkien palonkestoa, savunpoistoluukkuja, jatkuvaa palamista nesteille kuljetusta varten, sytyttimiä, käsisammuttimia, biotakkoja, venttiilejä, generaattoreita ja suojaustuotteita.

Jyväskylän toimipisteessä testaamme takkoja, varaavia uuneja, kiukaita ja kattiloita. Uutuutenamme on saunasimulaattori, joka tilavuutta voidaan muuttaa.

Testaamme jatkossa kaikkia savupiippumalleja ja teemme savupiipuille lähes kaikkia CE-merkinnän edellyttämiä testejä. Testaamme piippujen yhteydessä myös paksumpien välipohja-asennusten paloturvallisuuden sekä savupiippujen lisälaitteet ja tarvikkeet.

Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Faksi020 722 7001
Avoinna 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00

OTA YHTEYTTÄ

PL 47, 02151 Espoo
Puh. vaihde 020 722 111
Avoinna arkisin 8.00 - 16.30
Faksi 020 722 7001
Yhteydenottolomake

ASIAKASPALVELU

info@vtt.fi
Puh. 020 722 7070
Faksi 020 722 7001
Avoinna 9.00 - 11.00 ja
12.00 - 15.00