Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Rakenteellinen toimivuus ja turvallisuus

Varmistamme rakenteiden, koneiden ja kuljetusvälineiden turvallisuuden ja toimivuuden markkinoiden, käyttäjien tai viranomaisten asettamien vaatimusten suhteen. Autamme asiakkaidemme tuotekehitystä ja tuotantoa ratkaisemaan rakenteelliseen toimivuuteen liittyviä ongelmia.

Asiakkaamme kuuluvat rakennus-, rakennustuote-, kone- ja kuljetusväline-, mekaaniseen metsä- sekä vene- ja laivanrakennusteollisuuteen. Palvelujamme käytetään tutkimuksen ja tuotekehityksen tukena, tuotteiden ja järjestelmien tyyppitestaukseen ja tuotteiden markkinoille saattamiseen sekä kansallisten ja kansainvälisten hyväksyntöjen ylläpitoon.

Ajoneuvot ja niiden varusteet

Huvi- ja työveneet

Koneet ja laitteet

Rakenteellisen toimivuuden asiantuntijaselvitykset ja testaus

Rakenteiden ja materiaalien kuormituskokeet

Laskennallisia analyyseja varten käytettävissämme on monipuoliset ohjelmistot. Monipuoliset kokeelliset valmiutemme soveltuvat erilaisiin rakenteiden, koneiden ja laitteiden staattisiin ja dynaamisiin kuormituksiin, materiaalien testaukseen sekä mittaamiseen joko laboratoriossa tai kentällä. Testaustoimeksiannot toteutetaan Espoon Otaniemessä VTT Expert Services Oy:n Tutkimushallissa, tai Tampereen Hervannassa


Lisätietoja

Markku Hentinen
Asiakkuuspäällikkö
020 722 6212, etunimi.sukunimi@vtt.fi