Sign In

Pakkausmateriaalien Food Safety -käytännöt 25.9.2014

25.9.2014 8:30 - 25.9.2014 16:00 Espoo

​​

​Tule mukaan ajankohtaiseen seminaariimme Pakkausmateriaalien Food Safety -käytännöistä 25.9.2014.

Seminaarissa kuulet kiinnostavia näkökulmia pakkausmateriaalien elintarviketurvallisuuden hallintaan. Alan eri toimijat esittelevät prosesseja, näkemyksiä ja haasteita pakkausten elintarviketurvallisuuden hallinnassa.

Kuulemme tutkimus- ja viranomaisnäkökulman lisäksi pieniä ja suuria pakkausmateriaalin valmistajia ja käyttäjiä toimitusketjun eri vaiheista.

Käytännön näkökulmia avaavat mm. Stiina Rasimus-Sahari McDonald's Oy:stä, Pauli Aaltonen Eskimo Oy:stä ja Tiina Luoma SOK päivittäistavarakaupan ohjauksesta.

Ajankohta: Torstai 25.9.2014 klo 9.00 – 16.00
Paikka: Dipoli kongressikeskus, Palaver-sali, Otakaari 24, Espoo, katso tästä sijainti ja kulkuyhteydet
Hinta: 260 euroa + voimassa oleva alv (hinta sisältää seminaarin materiaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut)

Kenelle seminaari on tarkoitettu?

Pakkausmateriaalien ja muiden elintarvikekontaktimateriaalien valmistajille, elintarviketeollisuudelle, kaupan ja ravintola/catering-alan toimijoille, pakkausten materiaalien valmistajille.

Miksi kannattaa tulla?

Kotimainen ja keskusteleva seminaari, jossa sinulla on loistavat mahdollisuudet verkostoitua alan toimijoihin, sekä saada tietoa ajankohtaista asioista ja eri toimijoiden käytännöistä.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt. Ota yhteyttä Jaana Strengiin jaana.streng(at)vtt.fi.

Ohjelma

8.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

9.00 Seminaarin avaus

9.10 Johdanto vaatimustenmukaisuuteen, Guidance documents
Riitta-Maija Osmonen, erityisasiantuntija, VTT Expert Services Oy

9.30 Prosessihygienia ja mikrobiologiset haasteet pakkausmateriaaleissa
Satu Salo, Senior Scientist, VTT

10.00 Tauko

10.15 Lähtökohdat pakkausmateriaalien turvallisuudelle ja alustavia tuloksia valvonnasta
Pirkko Kostamo, ylitarkastaja, Evira

11.10 – 12.10 Lounas

12.10 Pakkauspainovärit ja pakatun ruuan turvallisuus
Marja Pitkänen, Senior Scientist, VTT

12.30 PK-yrityksen haasteet pakkausmateriaalien tuoteturvallisuuden hallinnassa
Pauli Aaltonen, varatoimitusjohtaja, Eskimo Finland Oy

13.00 Tauko

13.15 Pakkausmateriaalien tuoteturvallisuuden hallinta - käytännöt McDonalds´illa
Stiina Rasimus-Sahari, McDonald´s

14.00 Kahvi

14.30 Vähittäiskaupan rooli pakkausmateriaalien vaatimuksen mukaisuuden varmistamisessa
Tiina Luoma, laatupäällikkö , SOK Päivittäistavarakaupan ketjuohjaus

15.15 Sensorit ja indikaattorit elintarvikepakkauksissa
Thea Sipiläinen-Malm, Senior Scientist, VTT

15.50 – 16.00 Tilaisuuden loppusanat

VTT Expert Services Oy pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin .

Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Faksi020 722 7001
Avoinna 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00

OTA YHTEYTTÄ

PL 1001, 02044 VTT
Puh. vaihde 020 722 111
Avoinna arkisin 8.00 - 16.30
Faksi 020 722 7001
Yhteydenottolomake

ASIAKASPALVELU

info@vtt.fi
Puh. 020 722 7070
Faksi 020 722 7001
Avoinna 9.00 - 11.00 ja
12.00 - 15.00